Köttet är alltid hängmörat minst 10 dagar innan styckning.
Allt kött är vakuumförpackat och märkt. Vid leverans till Stockholm och Uppsala kan en extra kostnad tillkomma.
Innehåller: oxfilé, biff m kappa, entrecôte, rostbiff, fransyska, innanlår, högrev, .
Lådan innehåller:
1 st ädeldetalj ( oxfile, biff eller entrecote)
1 st stek/ugnsdetalj ( fransyska, innanlår eller rostbiff).
1 st kok/grytdetalj ( högrev, märgpipa, nötrulle eller ytterlår.
+ ca 5 kg nötfärs.
Hamburgelådan är 150 grams hamburgare, med 27 st burgare i en låda. Burgarna är styckefrysta i lådan.
Info om vårat vete vi odlar och maler.
Det är en gammal kultursort. Det har högre mineral, vitamininnehåll och en skonsammare gluten sammansättning än vanligt mjöl.
Är ett fint siktat vetemjöl som vi odlat på gården. Mjölet mals på Stora Hällsta i Sala
Egenodlat , Stenmalt Dala lantvete
Egenodlat. Vetekli är skalet från vetekärnan och innehåller mycket kostfiber. används till brödbakning, panering, i pajdegen, eller strös på filen eller blanda i musli.
egenodlat vete
Passar som tillbehör istället för tex ris.
eller varför inte ha det till salladen.
Kokas ca 30 min, då finns fortfarande lite tuggmotstånd kvar. Häll av i ett durkslag och skölj av matveten.
Koka i buljong vatten för en annan smak.
Ring vid intresse Klas 0730578201
Klas Persson & Emelie Dawson
073-0578201 & 076-8619891
Bondevägen 16
818 95 Hedesunda
Innehar F- skattsedel
KRAV- certifierade
Copyright 2015 NE Byström